top of page

Hest i trening/behandling

 

Trening og behandling 

Vi legger opp et opplegg som passer din hest og dine ønsker. Det meste er mulig å få til så ta kontakt om det du har behov for hjelp til. 

Noen eksempler 

Innridning unghest: 

Her anbefaler jeg 4-5 økter i uka. Normale opphold er på rundt 3 måneder men det er helt avhengig av hesten. All trening foregår på hestens prinsipper med mål om en unghest som er trygg både på seg selv og omgivelsene.

 

Problemløsing og rehabilitering 

Her er oppsettet veldig avhengig av hesten og vi jobber både med trening og behandling.

Erfaring med diverse atferdsproblemer og fysiske skader som kissing spines, diffuse haltheter det er vanskelig å finne årsak til etc. 

Ofte vil jeg anbefale grundig veterinær undersøkelse om dette ikke allerede er gjort før oppholdet og eventuelt underveis om atferden gir oss nye ideer på hva som bør undersøkes.  

Oppstalling

Hovedflokken står på en god utegang. Utegangen og forings rutiner er lagt opp så hestene får mye bevegelse og det blir lite konkurranse om ressurser og dermed lite aggresjon. På sommeren har de tilgang på stort skogs beite. Utegangen er tilpasset hester som skal ha lite mat men fremdeles mye spisetid og miljøberikelse. Hester som skal ha mer mat får tilleggs foring. 

Jeg har også 2 bokser til hester som er her i kortere perioder, ikke fungerer med flokken eller av andre grunner ikke kan stå på utegangen. 

Send en mail til lmargrete@gmail.com med spørsmål og påmelding. 

 

Prisliste 

 

Måned:

Fullpensjon 4500,-

Inkluderer opp til 10 kg høy, stell, møkking etc. Eier står for kraftfor, evt. ekstra høy, hov trim og veterinær.

 

Trening: 1250 per økt i uka 

1 trening i uka 5750,-

2 treninger i uka: 7000,-

3 treninger i uka: 8250,-

4 treninger i uka: 9 500,-

5treninger i uka: 10 750,-

Uke 

5 økter: 3000,- 

10 økter: 5000,-   

Massasje behandling

Massasje behandling per gang: 750,- (normal pris 1000,-)

Massasje behandling ukentlig: 2500,-

2 behandlinger i uka: 4000,-

 

.

117942609_719562788900943_64334546096050

Ida Louise Sandli-Bakken

Det å ha hesten min hos Margrete, har vært min beste investering på utviklingen av hesten min. Skummelt var det å levere fra seg hesten sin til noen man ikke kjente, men jeg ble fort veldig trygg på at Bork var i gode hender. Margrete er veldig flink til å sende bilder, videoer og oppdateringer på hvordan treningen går, og da blir man som eier veldig beroliget. Hestene står på en fin utegang med skog og ulendt terreng, som igjen er en fin trening for hestene. Ridebanen er ny, og det har vært til stor hjelp for meg at jeg også har fått ridetimer for å lære meg alt det nye som hesten min har lært. Men det aller aller beste er hvordan Margrete trener hest på. Hun er veldig positiv og bevisst på at treningen skal være gøy for hesten. Hun har mye kunnskap og flink til å se helheten. Både det fysiske og mentale i hesten. Jeg har fått tilbake en hest som har blitt mye sterkere, som er mer i balanse, følsom, høfligere og generelt mer tryggere på seg selv. Jeg kan virkelig anbefale å ha treningshest hos Margrete,

98467712_256141755628551_323156509895897

Marie Hammervold

Da jeg vurderte å sette unghesten min i trening for håndtering og, etterhvert, innridning, var det aldri noe tvil hvor hun skulle - enten til Margrete eller ingen steder! Heldigvis hadde Margrete plass, og Rjúpa kom som første treningshest til den fantastiske utegangen hennes. Fra dag 1 ble alt fra fôring til trening tilpasset etter Rjúpas behov, og jeg fikk oppdateringer både etter alle økter, og innimellom bare hvis Rjúpa var ekstra søt - for eksempel bilder av at hun lå og sov Både generell oppstalling og håndtering, og trening har vært over all forventning, og hver gang jeg har kommet på besøk har jeg kommet til en hest som helt tydelig har hatt det fantastisk! Etter planen skulle de også påbegynne innridning - jeg har nå fått tilbake en hest som elsker å være turhest, og som tar seg fram i all slags terreng uansett hvor ustabilt jeg sitter. På grunn av corona ble det vanskelig å hente henne hjem da jeg egentlig skulle, men Margrete var like fleksibel der som med alt annet, og det var dermed ikke noe problem med en ekstra måned i trening. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd, også med oppfølging nå som jeg har hentet Rjúpa hjem - og jeg er så glad for at Rjúpa har fått oppleve hvor gøy det kan være å leke med mennesker; hun kommer fortsatt løpende til porten og er så positiv til alt vi gjør!

10556528_10152594382696420_4199749000846

Tonje Nové Sønsteby

Det er ikke mange hestetrenere i Norge som jeg ville overlate hesten min til, kan vel telle dem på 5 fingre, og Margrete er den ene av dem.

 

Jeg har fulgt med på henne over noe tid og hadde hesten min i trening hos henne sommeren 2014. Hun er vel en av de mest utdannede hestetrenerne i Norge innen adferd på hest, og jeg har full tillit til henne. Kan anbefale henne på det sterkeste." 

bottom of page