top of page

Lyst til å være kursarrangør?

Det er 8 plasser på helgekursene. Helgekurs består av 2 x 30 minutter leksjoner lørdag og enten 1 eller 2 leksjoner på søndag. Vi har teori i kombinasjon med lunsj begge dager. For å holde kurs må du ha tilgang til bane, tilgang på toalett og et sted å ha teori.  Om det skal være med hester fra andre staller trengs boks/paddock til disse. 

Eksempel på tidsplan en dag med 2 leksjoner og teori

07.30-11.30 Leksjoner

11.30-13.00 Lunsj og teori

13.00-17.00 Leksjoner

Pris

To leksjoner lørdag og en søndag: 2350,- per person

To leksjoner lørdag og to leksjoner søndag: 2750,- per person

Du legger til det som trengs til leie av plass, eventuell mat osv. Du må også organisere kost og logi for meg. 

Det er plass til 8 deltagere med hest på kursene og når kurset er fult får arrangøren sin plass gratis. 

Booking av kurs er bindende, men om du ønsker setter vi en dato fram i tid for låsing av kurset så du har mulighet til å sjekke at du får tak i deltakere. 

Behandling og trening kurs

Plass til 4-5 deltagere. 

Pris: 4500 per person 

Opplegg 

Fredag: behandling 

Lørdag: to leksjoner og 3 timer teori

Søndag: en leksjon og behandling

Send en mail til lmargrete@gmail.com med spørsmål og for å høre ledige dager.

20190820-export03-19.jpg

Silje Klevstul:

"Margrete er en fantastisk koselig og positiv instruktør som virkelig vet å finne frem det beste i både hest og menneske. Hun er urolig flink til å se individet, tilpasse treningen og bygge selvtillit hos den enkelte ekvipasje. Undervisninene er alltid fylt med kunskapsrik informasjon og et stort smil om munnen."

Silvia Strøm

"Margrete er en unik trener som ser helheten og bygger opp et ekte tillitsforhold med både hesten og mennesket. Alt gjøres i takt med hestens forutsetninger og natur for å oppnå mestring, og hun tilpasser formidling og oppgaver ut fra det. Hun tar seg god tid, lytter og kommer alltid med konstruktive tilbakemeldinger. Jeg setter ekstra stor pris på at hun forklarer, og er veldig flink til å begrunne underveis. Hun er en kunnskapsrik og profesjonell samarbeidspartner, alltid forberedt, blid og løsningsorientert. Margrete har lagt så gode og trygge premisser for oss, og takk til henne har min følsomme og unge hest hatt en imponerende fremgang. Jeg anbefaler Margrete på det sterkeste, vi er heldige å ha henne som trener!"

64562208_2472950462756102_66837557143614
bottom of page