top of page

Privatleksjoner

 

Jeg reiser ut og gir privatleksjoner. Vi jobber med det du har lyst til, om det er kroppspråk og arbeid med hesten løs, leietrening, miljøtrening, bakkearbeid, longering, lange tøyler eller ridning. Her kan du lese mer om hva og hvordan jeg underviser. 

Pris: 

Leksjoner 30 min: 500,-  

Leksjoner 60 min kr 1000,- inkludert kjøring

Avbestilling under 48 timer før leksjonen  faktureres med 50% og avbestilling under 24 timer før leksjonen med full pris. 

Ta kontakt på mail; lmargrete@gmail.com eller tlf 95063656 (send i såfall gjerne en tekstmelding om jeg ikke tar telefonen). 

Gleder meg til å høre fra deg! 

Astrid Grundt Leine:

"Margrete er en fantastisk instruktør, med en utrolig kunnskap om adferd, læringsteori og hest. Hennes lidenskap og positive energi smitter fort over på eier og hest, og gjør treningen både positiv og morsom.

 

Min 2-åring var full av arbeidslyst og energi, men på grunn av mye frustrasjon, kom dette ut i eksplosjoner. Vi ble "hard mot hard", og klarte ikke helt å komme ut av det. Nå har vi fått undervisning ukentlig i snart to måneder hvor vi har jobbet mye med timing, finne det positive i ting og at jeg skal kunne legge til rette for at han lykkes. Nå har vi ikke hatt en eksplosjon på flere uker! Før kunne vi ha 20 på en liten tur. Jeg har fått en 2-åring som bruker energien med og ikke mot meg.

 

Alt Margrete viser og forteller er logisk og hun legger til rette for at man kan fortsette treningen på egenhånd. Vi deltok på et fantastisk og inspirerende ukeskurs i 2013, og ser nå fram til ukeskurs i juni 2015. Margrete kan anbefales på det varmeste!"

bottom of page