top of page
Undervisning i trening av hest
kurs hest
Hestemassasje
Hest i trening

Astrid Grundt Leine sier:

"Margrete er en fantastisk instruktør, med en utrolig kunnskap om adferd, læringsteori og hest. Hennes lidenskap og positive energi smitter fort over på eier og hest, og gjør treningen både positiv og morsom.

 

Min 2-åring var full av arbeidslyst og energi, men på grunn av mye frustrasjon, kom dette ut i eksplosjoner. Vi ble "hard mot hard", og klarte ikke helt å komme ut av det. Nå har vi fått undervisning ukentlig i snart to måneder hvor vi har jobbet mye med timing, finne det positive i ting og at jeg skal kunne legge til rette for at han lykkes. Nå har vi ikke hatt en eksplosjon på flere uker! Før kunne vi ha 20 på en liten tur. Jeg har fått en 2-åring som bruker energien med og ikke mot meg.

 

Alt Margrete viser og forteller er logisk og hun legger til rette for at man kan fortsette treningen på egenhånd. Vi deltok på et fantastisk og inspirerende ukeskurs i 2013, og ser nå fram til ukeskurs i juni 2015. Margrete kan anbefales på det varmeste!"

Tonje Nové Sønsteby sier:

"Det er ikke mange hestetrenere i Norge som jeg ville overlate hesten min til, kan vel telle dem på 5 fingre, og Margrete er den ene av dem.

 

Jeg har fulgt med på henne over noe tid og hadde hesten min i trening hos henne sommeren 2014. Hun er vel en av de mest utdannede hestetrenerne i Norge innen adferd på hest, og jeg har full tillit til henne. Kan anbefale henne på det sterkeste."

 

hengertrening

Frida Aung sier:

"Hesten min ville ikke gå på hengeren, og vi pleide å bruke flere timer på å få hun på.

Det tok oss 2 timer med Margrete, så gikk hun rett på helt selv! Jeg lærte også å forstå hesten min på en bedre måte. Anbefales!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page