Hestegledes nettportal

Har du lyst til å bli en bedre trener for din hest? ​Her blir det både teori og praktiske øvelser som du kan gjøre sammen hesten din. Hver måned kommer det ut nytt innhold så du jevnt har noe morsomt å jobbe med! 

Hva skjer inne på portalen? 

  • Teori kurs, se plan lenger ned på siden! Vi starter med innlæring og hvordan du kan lære hesten din nye ting på en god måte! 

  • Praktiske øvelser. Her får du mange eksempler på hvordan du kan dele opp øvelser for å lære de inn raskere. Ved lansering i januar ligger det 20 filmer ute og det kommer hele tiden nye.  

  • Case filmer av hester med adferdsproblemer og innlæring av nye ting. 

  • Tilgang til sidens facebook gruppe. Her kan du legge opp filmer og jeg gir tilbakemeldinger. Det gir også et sosialt rom hvor dere kan dele heste-reisen deres. 

  • Mulighet til privat timer over nett 

  • Forsknings hjørnet: her deler jeg ny forskning på hest som har kommet ut!

Her er noen av øvelsene vi vil se på 
Høfliget rundt godbit
Høfliget rundt godbit

Høfliget rundt godbit

press to zoom
Innkalling
Innkalling

Innkalling

press to zoom
Forstå hestens kommunikasjon
Forstå hestens kommunikasjon

press to zoom
Høfliget rundt godbit
Høfliget rundt godbit

Høfliget rundt godbit

press to zoom

Teori Kursplan 2019

Januar og februar

Hvordan lære jeg hesten min______ et nettkurs om læring. Her går vi gjennom læringsteorien på en enkel måte sånn at du kan bli en bedre trener for din hest. Så ser vi mer på bruk av positiv forsterkning og klikker trening. Du vil lære hvordan du kan bruke godbiter på en trygg måte uten å få nappete hest. 

Mars og April 

Fokus på stress og frykt. Miljøtrenings challenge og henger trening står på menyen. Vi kommer til å se på hvordan du kan jobbe med spesifikke ting som frykt for veterinær, eller hester som er redde for å bli skodd. Men også hvordan du kan jobbe med generelt frykt nivå om du har en hest som over reagerer på alt. 

Mai, juni og juli 

Hestens atferd, hva må til for at hesten har det bra mentalt ? Vi kommer til å gå gjennom hesten atferd i vill tilstand, atferd hos tamhester, hvordan vi med miljø rundt hesten kan påvirke hvordan de oppfører seg og stereotypisk atferd. 

August og September 

Emosjoner og hvordan ta hensyn til dem i treningen 

Oktober

?

November og Desember 

Atferdsproblemer, analyse og planlegging