top of page

Hestemassasje

 

 

Jeg er autorisert hestemassør fra Nordisk hest og hundeterapi skole.

 

Hvorfor hestemassasje? 
Massasjebehandlinger kan ha effeekt på problemer i bevegelsesmønsteret, som hjelp i rehabilitering, eller for å forebygge skader. Om hesten viser ujevnheter eller unoter under trening kan det være verdt å gjøre en undersøkelse.

I behandlingene bruker jeg klassisk massasje, stretching, triggerpunktbehandling, bindevevsmobilisering, leddmobilisering, bindevevsmassasje og segmentmassasje m.m. Behandlingene varer rundt 1 time.

Jeg tilbyr også kombinert behandling og leksjon/ trening hvor vi jobber med utfordringene hesten har også i bevegelse.

 

Priser:

Massasjebehandling kr 1000,-. inkludert moms

Behandling og trening kr 1500-, inkludert moms

Kjøring er inkludert i prisen

Hesten skal ikke trenes før behandling, og  må være tørr og ren. Etter behandling bør hesten gjerne trenes for å hjelpe til å fjerne avfallsstoffene som frigjøres under behandlingen.

 

Kontraindikasjoner:

Kontraindikasjoner er tilstander som gjør at hesten ikke skal masseres.

Kontraindikasjoner for massasje er noen typer medisiner, feber, betennelser, akutte skader, kreft, smittsomme sykdommer og hudlidelser, nervesykdommer/smerte og drektighet.

Ta kontakt om du er i tvil.

Det er ikke karantene på massasjebehandling, men det er lurt å ikke behandle hesten for første gang de fem siste dagene før konkurranse. Noen hester (gjelder spesielt om de ikke er vant til behandling og om de har gamle skader) kan bli støle etter behandlingen. 

 

Elise Tellesås Saksæter: 

"Margrete er kjempe koselig og hesten til sønn min har blitt som en ny hest etter behandlinger han har fått! Anbefales på det sterkeste"

massasje behandling hest
bottom of page