top of page

Kurs  hos hesteglede

Ukeskurs voksne

Uke 25 Onsdag 21- Søndag 25 Juni

Uke 32 Onsdag 9- Søndag 12 August

Ukeskursene er lagt opp med 2 leksjoner og en teori økt eller praktisk økt uten hest hver dag. Du velger selv hva du har lyst til å jobbe med på timene, noen eksempler er speiling, klikker trening, longerin, mark arbeid og ridning. Alle hester er velkomne og vi legger opp uka så det blir en god opplevelse uansett hva dere trenger. 

Familiekurs 

Uke 29 Mandag 17- Fredag 21 

Familekurset legges opp med 2 økter om dagen både for store og små. 

Det er privat leksjoner for de som har mest nytte av det og blanding med privat leksjoner og gruppe aktiviteter for de som har mest nytte av det. Det blir også litt aktiviteter for barna sånn at foreldre for ha timene sine i fokus. 

Pris: 5500,- 

Påmelding er bindende

Send en mail til lmargrete@gmail.com for påmelding eller spørsmål. 

Informasjon om oppholdet

Stallen ligger idyllisk til med skog på alle kanter 30 minutter unna kongsvinger. Adressen er Trøsbergvegen 196, 2218 Lundesæter. 

Ankomst: 

De fleste kommer dagen før kurset, for de som kommer på morgenen samme dag setter vi opp tidene så dere får lande litt før det er deres tur. Avreise på siste kurs dag.

Overnatting hest

Det er paddocker til hestene som kommer. Husk å si fra på forhånd om hesten din ikke bør ha tilgang til gress eller lignende. Det er mulig å ha med selskaps hest, men det må avtales på forhånd. 

Det er som oftest mulig og kjøpe høy, si gjerne fra på forhånd om du trenger dette. 

 

Overnatting menneske 

Vi har flere rom for overnatting til mennesker på kursene, det er også mulighet til å sette opp telt om man ønsker det. Det er tilgang på bad med dusj, kjøkken og kjøleskap/ frys i ovedhuset. 

Mat

På de fleste kurs har du med deg mat selv, men vi spiser sammen. Avhengig av hva deltagerne ønsker har enten alle med seg middager selv eller så bytter vi på å lage middag. Om været tillater det griller vi. 

bottom of page