Kurs hos hesteglede

Jeg holder til på et lite idyllisk småbruk langt inne i skogen utenfor kongsvinger. Her er det stille og fredelig, alt du kan høre er fuglene som kvitrer og vinden som blåser i trærne. 

På planen skjer det mye her i starten av neste år, og fra våren 2020 blir det det kurs her hjemme. Det blir overnatting i nydelige små hytter. Etter undervisningen kan du gå en fredelig tur i skogen, dra til en av innsjøene i nærheten eller kanskje slappe av i en hengekøye sammen hesten din. 

Har du lyst til å komme en helg eller en uke neste sommer? Send gjerne en mail lmargrete@gmail.com

Som ukes elev får du et spennende opplegg gjennom uka. Du får 2 leksjoner om dagen. 

Det er mulighet for og komme å få undervisning på lånt hest, her er det veldig begrensende plasser siden jeg bruker min egen hest så vær rask med booking!

Christine Winge:

“Margrete hjalp meg og hesten min med å forbedre samarbeidet vårt, øke motivasjonen og gjøre treningen morsom! Vi har kommet utrolig langt med hennes hjelp, og jeg gleder meg til fortsettelsen. 
Margrete er veldig flink til å undervise, og leser både hest og menneske veldig godt. Både hesten og jeg har forbedret oss stort iløpet av denne tiden! Hun pleide å bli irritert og frustrert dersom hun ikke skjønte hva hun skulle gjøre, og treningen var alltid litt stress-preget. Nå går det som en lek, og vi forstår hverandre mye bedre. 
Jeg anbefaler Hesteglede/Margrete Lie på det sterkeste!”

Pila sier det er helt uakseptabelt at ba
1239084_10151898781596420_182131733_o.jp