Ønsker du tett oppfølging, men vil fremdeles gå veien selv?

Å stå stille og vente er noe det er veldig behagelig at hesten kan, men som ikke nødvendigvis er lett for en ung sjel med mange ideer!. På bildet er Christine Winge og Frøya i gang med å trene på hjemmelekse.

For noen ekvipasjer er det å sende hesten i trening det riktige, noen ganger er det fornuftig å skille hest og menneske, og så jobbe sammen når den onde sirkelen man er i for øyeblikket er snudd. Andre ganger er det behov for utvikling eller problemløsing hvor det er nok at hesten blir trent og eieren er med innimellom, men veldig ofte trenger mennesket også å være med i prosessen for at det skal bli en varig endring.

For de som ønsker masse oppfølging og hjelp i en periode, men fremdeles gå veien sammen med hesten sin selv, begynner jeg nå med en ny variasjon av hest i trening. Du har hesten hjemme hos deg og får leksjoner 3 ganger i uka og hjemmelekser på hva du skal jobbe med de andre dagene. Om du holder til lengre unna kan vi også jobbe ved at du filmer øktene og får tilbakemeldinger.

 

Høres dette ut som noe som kunne vært interessant for deg? Ta kontakt på 95063656 eller mail lmargrete@gmail.com så ser vi nærmere på hvordan vi kan legge opp opplegget i akkurat din situasjon!

Mellom  disse  to bildene er det bare tre uker og holdet på hesten er ca det samme gjennom perioden (ingen endring i lengden på gjorden). Når spenninger i muskulaturen slipper skjer det mye raskt!