top of page

Wed, Jun 19

|

Lundersæter

Ukeskurs voksen

Ukeskursene tilpasses etter deltagerne så du får en uke med akkurat det du trenger!

Ukeskurs voksen
Ukeskurs voksen

Time & Location

Jun 19, 2024, 10:00 AM – Jun 23, 2024, 3:00 PM

Lundersæter, Trøsbergvegen 196, 2218 Lundersæter, Norge

About the event

Ukeskursene tilpasses etter deltagerne så du får en uke med akkurat det du trenger! Vi starter uka med å gå gjennom hva dere har lyst til å jobbe med og setter opp plan for uken etter det. Noen eksempler på det du kan jobbe med er ridning, markarbeid, klikkertrening, miljøtrening, løs arbeid og mer. I alt arbeidet fokuserer vi på godt sammarbeid og at det skal være gøy både for hest og menneske! 

Dagene legges opp med to økter med trening og en økt teori. Du kan velge om du har lys på to enkelt leksjoner på 30 minutter, eller om du vil ha  en enkelt leksjon og en gruppe økt med eventyr bane eller annet morro. Det er også mulig å ha en leksjon på banen og dra på tur på ettermiddagen for de som ønsker det.

Ukeskursene er i utgangspunktet for folk med egen hest,  men du kan også låne hest her. Ta kontakt for å høre om om det er ledig kapasitet.

Ankomst: Du kan komme ettermiddagen før kurset starter eller på morgenen første dag. Vi tilpasser ridetidene dine om du kommer på kurs dagen. Vi er ferdige ved tre tiden siste dagen og tilpasser også denne i forhold til reisetid.

Overnatting hest: Hestene får tilgang på paddock. Ta med vann bøtte og høy til hesten din. Du kan også kjøpe høy her men husk å avtale det på forhånd.

Mat: De fleste ukene bytter vi på å lage middag og spiser sammen, men det er også mulig å ordne mat selv eller ha mat inkludert for de som ønsker det.

Overnatting mennesker: Det er to rom med 2 sengeplasser og et rom med 4 sengeplasser. I tilleg er det mulighet for camping for de som ønsker det.

Hestemassasje: Om du ønsker behandling av hesten din i løpet av uka er det mulig! Siden det er litt begrenset med tid er det lettere å få til jo før du booker.

Pris 6500,-

Du får faktura på kurset og betaler halvparten av kursavgiften  ved påmelding og andre halparten i mai. 

Share this event

bottom of page