top of page

Wed, Jul 03

|

Lundersæter

Ukeskurs for store og små

Ukeskurs for store og små
Ukeskurs for store og små

Time & Location

Jul 03, 2024, 10:00 AM – Jul 07, 2024, 3:00 PM

Lundersæter, Trøsbergvegen, 2218 Lundersæter, Norge

About the event

På disse ukeskursene er det fokus på lek og morro.

Det er to økter om dagen enten som enkelt leksjoner eller gruppe leksjoner etter behov. Det blir også litt teori andre aktiviter etter deltagerne.  Vi starter uka med å gå gjennom hva dere har lyst til å jobbe med og setter opp plan for uken etter det så alle får jobbe med det de ønsker.

Vi legger opp økter og aktiviteter så foreldre kan fokusere på sine timer også om dere har med små barn.

Ukeskursene er i utgangspunktet for folk med egen hest,  men du kan også låne hest her. Ta kontakt for å høre om om det er ledig kapasitet.

Ankomst: Du kan komme ettermiddagen før kurset starter eller på morgenen første dag. Vi tilpasser ridetidene dine om du kommer på kurs dagen. Vi er ferdige ved tre tiden siste dagen og tilpasser også denne i forhold til reisetid.

Overnatting hest: Hestene får tilgang på paddock. Ta med vann bøtte og høy til hesten din. Du kan også kjøpe høy her men husk å avtale det på forhånd.

Mat: De fleste ukene bytter vi på å lage middag og spiser sammen, men det er også mulig å ordne mat selv eller ha mat inkludert for de som ønsker det.

Overnatting mennesker: Det er to rom med 2 sengeplasser og et rom med 4 sengeplasser. I tilleg er det mulighet for camping for de som ønsker det.

Hestemassasje: Om du ønsker behandling av hesten din i løpet av uka er det mulig! Siden det er litt begrenset med tid er det lettere å få til jo før du booker. Pris på behandling er 1000,-

Pris: 6500,-

Du får faktura på kurset og betaler halvparten av kursavgiften ved påmelding og andre halparten i mai.

Share this event

bottom of page