top of page

Fri, Feb 02

|

Lundersæter

Kurs i kroppsspråk og speiling

Vinter kurs uten hest

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kurs i kroppsspråk og speiling
Kurs i kroppsspråk og speiling

Time & Location

Feb 02, 2024, 6:00 PM – Feb 04, 2024, 2:00 PM

Lundersæter, Trøsbergvegen, 2218 Lundersæter, Norge

About the event

Hvordan du kan bruke kroppsspråket dit og speiling er et veldig stort tema, derfor har vi fire fokus områder denne helgen.

1. Hvordan du kan bruke kroppsspråket ditt til å spørre om mer plass. Ved å plassere tyngdepunktet ditt vekk fra hesten inviterer du dem nærmere og ved å plassere tyngdepunktet ditt mot hesten ber du om mer plass. Når du får kontroll på dette kan du både spørre om mer plass uten å være aggressiv og invitere hesten til deg.

2. Hvordan du bruker kroppsspråket ditt godt i leie og håndarbeid situasjon.

3. Hvordan du bruker kroppsspråket ditt godt i longering. De aller fleste utfordringer i longering kommer fordi vi spør om en ting med kroppsspråket vårt og en annen med signalene vi gir bevist.

4. Vi skal også jobbe med hvordan du kan spørre om side øvelser fra speiling. Det kan du bruke både når du går ved siden av hesten og på avstand i longering. Det er også god trening for å kjenne øvelsene i din egen kropp og dermed nyttig når du rir!

Vi starter fredag ettermiddag/ kveld med teori inne. Lørdag og søndag bytter vi på å gjøre øvelser på ridebanen og teori økter inne i varmen.

På fredag ettermiddag/kveld blir det teori inne. Jeg skrev master oppgaven min på speiling hos hest så vi kommer til å snakke om det og litt annen forsking. Det blir også noen andre øvelser inne.

Den beste måten å lære på er å kjenne hvordan forskjellige øvelser påvirker så vi kommer til å gjøre mye praktiske øvelser med hverandre. Vi bytter på å gjøre øvelser som treninger plass ute på ridebanen og øvelser som ikke trenger plass inne i varmen på lørdag og søndag.

Mat og overnatting på fellesrom inkludert.

Pris: 2500,-

Share this event

bottom of page